Известие

Collapse
No announcement yet.

alfaromeo 33 1.7 94g. или "Да "нахраним" Alfa

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfaromeo 33 1.7 94g. или "Да "нахраним" Alfa

сашо има ли нещо дет работи в тая кола досега всичко ми е правило проблем

Re: alfaromeo 33 1.7 94g.

Първоначално публикувано от dimitar zlatarev
    сашо има ли нещо дет работи в тая кола досега всичко ми е правило проблем
    странна тема или колега си убъркал раздела с "Лични съобщения"
    засега я оставям, до изясняване на подробностите

Comment

има ли нещо дет работи в тая кола досега всичко ми е правило проблем
      off:

Хахаха Много грубо и вярно донякъде спрямо 33 !
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

[quote=-Kris-]
        Първоначално публикувано от "dimitar zlatarev":11n282se
        off:

Хахаха Много грубо и вярно донякъде спрямо 33 ![/quote:11n282se]

Абсолютно
        2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
        ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
        sigpic

Comment

Явно имате нужда от малък душевен отдушник, е хайде нека е в тази тема, която така и не разбрах за какво се отнася!

Comment

[quote=Vesko84]
            Първоначално публикувано от -Kris-
            Първоначално публикувано от "dimitar zlatarev":32dc1ycx
            off:

Абсолютно [/quote:32dc1ycx]

Кат не ви кефи дайте ги на някой дето ще им се радва...
            Не става само с Алфа, требе и акъл...
            Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
            Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

всичките проблеми на трента трета-та не могат да стъпнат на малкия пръст на миговете удоволствие)
              тъй че, сполайте смелчаци ,
              33 е машина за истински шматки и шматковци
              амахаа.аааааааа
              155 2.0 TS 8V
              ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

[quote=rammstein4o]
                Първоначално публикувано от Vesko84
                Първоначално публикувано от -Kris-
                Първоначално публикувано от "dimitar zlatarev":vl7140a7
                off:

Абсолютно
                Кат не ви кефи дайте ги на някой дето ще им се радва... [/quote:vl7140a7]

За нищо на света
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

всичките проблеми на трента трета-та не могат да стъпнат на малкия пръст на миговете удоволствие:

А така..............Точно казано

Comment

Ако някой има за даване 33ки, да ги мята насам... трябват ми за резервни части..
                    Alfa Romeo 33 1.7 i.e. '89

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                      Кат не ви кефи дайте ги на някой дето ще им се радва...
                      Човек напълно оценява сладостите на живота тогава когато е опитал от горчивината му. Ако не се разваля никога, няма как после да го оцениш когато успееш да я стегнеш за един кратък миг на блаженство, когато двигателя ръмжи перфектно и почти нищо по колата не тропа по неравностите...
                      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                      sigpic

Comment

От 5 години карам 33 , това ми е 8-мата кола и мога смело да заявя че няма да я заменя докато не се изкриви и раждяса, а и тогава сигурно мотора ще си пее още. Всички немски возила които съм имал се трошаха 10-торно повече. Не правя реклама , споделям факти.
                        Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX

Comment

Еми така е, то човек като не знае как да кара, тогава и приливите и отливите(да не говорим за мусоните и пасатите,ама не фолксфаген пасатите )са му виновни , че му се троши 33-ката.Някои хора така и не се научиха, че тази кола наистина е способна да даде много(дори повече отколко се очаква от нея),но за целта си има капризи, на които щем не щем трябва да угаждаме.И тогава удоволствието,което връща е многократно повече от дребните съображения , с които и обръщаме внимание всеки път.Как така аз за 4 години (три трента тре съм сменила )и нито веднъж не се разочаровах.Още в самото начало схванах най-важния принцип, че тази кола се кара по малко "по-особен" начин за да е всичко ОК.И този "по-особен" начин след много кратко време като се усвои вече си става навик и пак няма никакви проблеми.Въпроса е да не се пренебрегва тази малка специфичност.За последната си 33 ка с чиста съвест мога да кажа ,че за година и половина освен едни накладки на спирачките и един компютър(които си взех от Лисанчо за 50 кинта )абсолютно нищо друго не съм пипала по нея.А не слизам от нея.Не казвам ,че е цъфнала и вързала,има си някои забележки(особено по външния вид ),но чисто технично 33-ката си е супер и си върви идеално .И аз не бих я заменила за друга, докато има сили да върви, ще си я карам

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                          Втора национална среща на 155

Comment

вий не казвам че колата не ме кефи ама искам поне да ми кажете как да си я оправя щото вече се отчаях бяхме точни по продажбата 1 стотинка не сме смъквали от цената а вие казахте че няма проблеми само стартера малко проблемче вие така казахте а досега сам сменил
                            изпарител скоростна кутия въздушен филтър масло ремък филтър за клапана реле за запалване амортесьори прахоуловител(не че знам кво е тва) дискове накладки което е равно на 1300лв досега.а не е и само тва колата пак прави проблеми с паленето ся ми казаха че е от алармата неможело да я изклучват щото била свързана кам всичко в колата поне ми кажете как да я оправя щото вече ми излезна мн иначе колата е зверче на патя

Comment

вий не казвам че колата не ме кефи ......................
                              Колега, ALFA ROMEO e различен автомобил, той не е за всеки, той не е идеален, ТОЙ е различен от всичко обикновено наоколо. При този автомобил е важно на първо място да е поддържан от грамотни люде които са наясно на първо място с техническото му състояние и да са достатъчно усвоили и наясно с въпросният модел. НЯМА ЛОШИ МОДЕЛИ и марки автомобили има НЕКОМПЕТЕНТНИ МАЙСТОРИ и хора, които не са наясно с техниката която обслужват.
                              -Аз си мисля нещо, мисля си .
                              -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                              Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Working...
                              X